TALLER: Comunicant en colors

➡️ Aquest 18 de desembre de 10 a 13h participa del Taller “Comunicant en Colors” 🟡🟢🔴🔵 de @traico_pro.

🟡 DESCRIPCIÓ DEL TALLER:
Cada persona és única i té la seva propia personalitat, però a la societat en la que vivim les persones necessitem les unes de les altres per avançar i, per això utilitzem les relacions personals.

Carl Jung, psiquiatra suís, va descubrir la base de les relacions personals: tot i que cada persona era única, hi havia una cosa, anomenada comportament (lo que es veu de nosaltres) que era la base de que les persones ens puguéssim relacionar amb èxit. Jung va determinar 4 tipus bàsics de comportament en els que s’inclouen totes les persones i va establir una metodologia (el DISC) que ens permet identificar a cada un i relacionar-nos amb èxit.

A partir d’un test, es pot determinar quins comportaments són els que ens identifiquen més en el nostre dia a dia, tant a nivell personal com professional.

🟢 OBJECTIU:
Que els participants coneguin les bases del nostre comportament i l’impacte que aquest té en cada persona que ens envolta i en un mateix. Un cop determinat el comportament, els participants aprendran a reconèixer els 4 tipus de comportament establerts per Jung i practicaran amb ells.

🔴 METODOLOGIA:
El taller està dividit en dos parts, una part més conceptual en la que els participants aprenen d’on ve el comportament i l’impacte que aquest té en les persones i, una segona part, en la qual es treballa l’aplicabilitat de la metodologia dels quatre colors.

El que busquem és que els participants, d’una forma senzilla, ràpida i eficaç puguin relacionar-se amb el seu entorn d’una manera exitosa.

🔵 ORADORS:
👉Esther Belmaña Gelpí: Llicenciada i Màster a ESADE. Co-fundadora de TraiCo PROJECTS i Directora de TraiCo Education PROJECTS.
👉Francesc Mas Giralt: Llicenciat a Medicina i Màster a IESE Business School. Co-fundador de TraiCo PROJECTS i Director de TraiCo Business Projects.

🟣 DURACIÓ DEL TALLER: 3 hores.
🟠 PREU D’INSCRIPCIÓ: 49€ (iva inclòs)
⚪ INSCRIPCIONS: 📱 601 90 18 82, ✉️ info@epicentre.cat o directament a l’Epicentre Palamós: 📍 Carrer Arnau sa Bruguera 4, Palamós (Polígon Industrial)