ONES

Trobada anual entre startups i inversors

4 de novembre del 2023

Pitch deckONES és la trobada anual entre inversors, business angels d’arreu amb el talent i startups en fases pre-llavor i llavor de l’àrea d’influència de la Costa Brava principalment i comarques gironines en general.

L’objectiu és posar en contacte de forma molt pragmàtica i efectiva el talent de la zona amb inversors i business angels d’arreu i evitar-lis la necessitat de recórrer d’anar a les capitals a buscar la inversió necessària ja que Madrid i Barcelona acumulen el 85% de la inversió. Posar en valor tot aquest talent tot alhora teixint una xarxa de contactes entre ells i el capital.

L’ecosistema de startups espanyol viu els millors anys de la seva història pel que es refereix a inversió segons les dades recopilades per l’observatori de Startups de la Fundación Innovación de Bankinter. Madrid i Barcelona acumulen el 85% de la inversió a l’estat, 4.207 milions d’euros el 2021.

Els impulsors, patrocinadors i participants de les ONES som ferms creients del fet que el talent es pot trobar a qualsevol part del territori, i en som, perquè al llarg de la nostra trajectòria hem coincidit amb molt d’aquest talent de les nostres contrades a actes i empreses d’arreu del territori, majoritàriament a les esmentades Madrid i Barcelona. Fins i tot es donava el cas que molts d’aquests joves emprenedors i emprenedores amb els seus projectes eren desconeguts en les seves àrees més properes. Per aquest motiu i d’altres, pensem que en lloc d‘esperar que aquest talent es manifesti i hagi d’afegir a les dificultats inherents als primers estadis de qualsevol idea o projecte, la de l’organització i desplaçament a altres territoris, apropar aquests recursos al talent i posar-los en valor al seu propi territori.

Negociant amb l'inversor

És per això que neix la proposta de les ONES amb origen a l’Epicentre com unes jornades anuals que es tornaran a celebrar el dia 4 de novembre del 2023. Aquest esdeveniment serà veritablement únic, hi haurà històries inspiradores de projectes i persones exitosos per activar la interacció entre inversors, idees i talent.

Per tal que catalitzin les idees amb els inversors les ONES es desenvoluparan amb una primera ona explosiva de ponències inspiradores, seguida per l’ona difusiva on hi haurà un temps destinat a l’exposició de projectes i idees per tal de crear les  condicions idònies per catalitzar en la següent ona, l’expansiva, posteriorment es durà a terme una avaluació dels projectes presentats per tal d’arrodonir les jornades extraient el màxim rendiment possible a l’oportunitat.

Si desitges més informació o estàs interessat a participarTracte fet d’aquest esdeveniment únic d’interès excepcional per al territori i les persones, et convidem a posar-te en contacte amb la secretaria tècnica al 601 901 882.

És una gran oportunitat per a les relacions i la visibilitat a tots nivells.

Vols ser part de la propera revolució?