Preguntes freqüents

Res, com que es paga per mes, si el mes que ve no pots venir, ens avises per mail i no s’et cobra i l’espai te’l reservem fins que s’anuncii l’aixecament de les mesures de confinament/Estat d’alarma. Llavors ens posarem en contacte amb tu per si vols continuar.

No passa res, si es declara l’estat d’alarma o una mesura de confinament i hem girat els rebuts del mes següent, com que no en faràs ús, et guardem el mes pagat i l’espai per quan tot hagi passat i puguis tornar.

La persona/empresa que contracta un espai n’és la responsable, així com de les persones a qui autoritzi.

S’ha de diferenciar entre les persones que fan un ús de l’espai per desenvolupar una feina per un període més o menys perllongat, el que serien companys de feina, i una visita, com la que poden fer coneguts o clients.

En el cas de les visites s’en poden rebre tantes com es vulgui sempre que simultàniament no n’hi hagin més de 5.

En quant al número de persones autoritzades a utilitzar l’espai, incloent el responsable vindrà donat pels metres quadrats de l’espai i per la normativa vigent.
Actualment i a títol orientatiu :

 • Escriptoris: Màxim  2.
 • Espais: 2m2/persona, més o menys. Per exemple:
  • Oficina de 9m2: Màxim 4 persones.
  • Oficina de 14m2: Màxim 6 persones.
  • Oficina de 20m2: Màxim 10 persones.
 • Sales: 1 persona. Màxim la capacitat de la sala,
  • No existeixen autoritzats en les sales, només responsable.

No es poden autoritzar més persones que l’aforament màxim de l’espai.

Per descomptat, contacta amb secretaria i t’infomarem amb molt de gust

Tot el que vulguis, per això està. Una altra qüestió és el tema saludable.
De totes maneres convé recordar que ens regim per uns criteris el màxim de flexibles per tant d’oferir el millor servei i que tothom a l’Epicentre es senti al màxim a gust possible, per tant vetllarem per que ningú faci abús d’un servei que privi a d’altres membres o usuaris d’ell.

Quinze (15) dies abans de final de mes. Això és així per que hem de preparar els rebuts i enviar-los al banc per a que es carreguin a principi del mes següent.

Tots els espais que s’utilitzen a diari, són netejats a diari, inclús més d’un cop si s’escau.
A part d’això, mentre duri la situació excepcional actual, hem aplicat i aplicarem totes les mesures que recomanin les autoritats en quant a distància de seguretat, disposició de mascaretes, gel hidroalcohòlic i ozò per esmentar-ne alguns.

Evidentment, hi ha molta demanda i per tant intentem satisfer totes les necessitats.

I tant, si bé els socis tenen preus més avantatjosos.
Pots fer-ho directament a la web, o bé posant-te en contacte amb nosaltres per telèfon o email.

És clar, disposem de llocs flexibles que pots utilitzar per dies o hores. Ens adaptem a les teves necessitats, siguin les que siguin. (Dia si, dia no, 2 dies si 3 no, hores saltades..)

Vine i pregunta.

Doncs si, tenim sort. Hi han places d’aparcament disponibles a tots els carrers del voltant i estem estudiant la possibilitat de reservar una sèrie de places pels nostres usuaris.

Tenim dos connexions de fibra òptica de 600Mb amb dos proveïdors diferents, et pots connectar amb cable o per WiFi, tots els espais tenen cobertura.

No, no s’ha de pagar fiança ni hi ha permanència mínima. Tenim flexibilitat total, vens quan vols i marxes quan vols.

Podem configurar els espais a la mida que necessitis en cada moment. Pots ampliar o reduir el’espai i els llocs de treball a mesura que ho necessitis, sense cap compromís.

La privacitat i seguretat de les comunicacions són una prioritat per nosaltres, per això la nostra infrastructura està compartimentada de manera hem creat una xarxa privada per a cada espai, que alhora pot disposar d’una xarxa privada de WiFi.

A més a més, els punts d’accés WiFi de l’Epicentre estan dividits en dos xarxes, una pública per visites/clients i una altre privada per membres/usuaris.