Centra't en el teu negoci, nosaltres ens ocupem de la resta!

Tots els serveis inclosos al reservar un espai

Aigua, llum i climatització

Els serveis bàsics pel funcionament de qualsevol espai de treball estan inclosos en el preu. A més, d”aquesta manera sempre saps per endavant la despesa mensual, sense sorpreses ni ensurts.

Papereria en sala de reunions

Folis, bolígrafs i carpetes a la teva disposició en les sales de reunions. Per què sempre són necessaris i tot sovint es troben a faltar. A l’Epicentre no et passarà..

Cafè, tè, xocolata i aigua

Què seria la feina sense una bona pausa pel cafè o el tè. I el mateix podem dir del moment de relax mentre es llegeix la premsa. Asseu-te còmodament en un dels sofàs o al chillout, al costat del jardí, i assaboreix els nostres cafès i tès de qualitat, o disfruta d’una bona xocolata.

Neteja

El dia a dia comporta molt de moviment d’objectes i persones, per molt pulcre que un sigui la pols s’acumula i és bàsic un bon servei de neteja, per higiene i per imatge. Despreocupat perque aquest servei també està inclòs. Tindràs el teu espai sempre net i a punt per la següent feina o reunió.

Internet fibra òptica 1.000MBx2

A dia d’avui Internet és bàsic, fins al punt que poques feines poden sobreviure’n sense. Com que en som molt conscients, oferim una connexió d’alta velocitat doble, amb dos proveïdors diferents. De manera que si un falla entra l’altre automàticament i mai et quedaràs sense connexió.

Recepció de visites i trucades

Sigui per què estàs reunit o fóra en una visita, és importantíssim no perdre cap visita ni trucada. Els teus clients seran sempre atesos per algú i tractats personalment amb el respecte que mereixen. Amb nosaltres tindràs l’atenció personal i telefònica coberts.

Recepció de correu i paqueteria

Un altre maldecap que no tindràs a l’Epicentre. Durant tota la jornada de treball de Correus i dels repartidors, hi haurà algú disposat a rebre el teu correu i paqueteria de manera que rebis puntualment la informació i el material que estàs esperant.

Material audiovisual sala de reunions

Les nostres sales de reunions disposen de material audiovisual, ja configurat i preparat per funcionar correctament i poder fer les presentacions que necessitis en les millors condicions.

Assegurança

Tot el contingut de l’Epicentre està assegurat davant de danys causats pel foc, aigua i robatoris. Això inclou el material del propi centre com el dipositat per tu, consulta quan vulguis amb recepció i  t’informarem amb molt de gust del detall de les cobertures.

Alarma i seguretat

Està assegurat no és suficient ja que el trasbals que comportaria la pèrdua no és quantificable. Per aquest motiu l’Epicentre compta amb un modern i eficient sistema d’alarma i càmeres de seguretat per vetllar que no necessitem fer ús de l’assegurança.

Accés zones comunes

Per poder prendre el cafè i llegir o navegar tranquil·lament bé que es necessita un espai addient, amb còmodes sofàs, un jardinet, taules…  I el mateix respecte a disposar d’un office amb nevera, microones i pica, així com taules i cadires, on poder escalfar el menjar per aquells que facin jornada intensiva o senzillament els hi sigui més còmode.

Accés gratuit tallers del centre

La manera més eficaç d’aprofitar les sinèrgies que es generin, així com de provocar-les, és a través de l’organització d’actes i tallers que amb molt de gust i tot sovint organitzem des de l’Epicentre. A on, per suposat tots els socis i aquells que tinguin llogat un espai fixe hi tenen l’accés gratuit.

Descomptes tallers d'altres

Tots aquells tallers, cursos i actes en que sigui necessària la contractació d’empreses externes o suposin un alt cost, els durem a terme amb descomptes molt avantajosos pels socis i membres.

Presència web i panells del centre

A més de les avantatges físiques dels espais, la presència a la web oficial, així com als panells d’informació ajudaran a que tant els col·legues com futurs clients et trobin amb més facilitat, a més d’associar la teva imatge a la serietat i eficiència de l’Epicentre.

Personalització de l'espai

A més de la teva imatge corporativa al panell d’informació de l’entrada, podràs personalitzar les finestres i la porta del teu espai Executive amb vinils si així ho desitges.

50 pàg d'impressió i/o fotocòpies/mes

Fés ús de la impressora quan la necessitis i despreocupa’t del seu manteniment, a més, el consum que es podria considerar un ús bàsic i normal corre de la nostre part.

Tot el que puguis necessitar disponible a la porta del costat

Serveis contractables amb o sense reserva d'espai

Domiciliació social, fiscal i comercial

Domicilia el teu negoci a l’Epicentre i gaudeix de la imatge professional associada, recepció de correu i paqueteria, atenció de visites…

Oficina virtual

Per a tots aquells que poden exercir la seva activitat sense un espai físic per treballar però igualment necessiten una “oficina”, és a dir, telèfon fixe, atenció telefónica personalitzada, domicili social i fiscal, recollida de correus i paqueteria, atenció de visites, sala de reunions…

Control horari personal

Si per llei estàs obligat a portar el registre horari dels empleats, t’oferim la possibilitat d’utilitzar els dispositius instal·lats a l’Epicentre per cumplir-la.

Assessoria fiscal i laboral

Estalvia’t molèsties i complicacions, deixa que ens encarreguem de les declaracions d’IVA, retencions d’IRPF, renda, impost de societats, gestió laboral i comptable, assessorament.. mentres tu dediques tota aquesta energia a portar el teu negoci.

Assessoria tecnològica

Si no saps quina tecnologia pot ajudar-te en la gestió del teu negoci, o si és possible o existeix alguna sol·lució que has pensat o necessites, surt de dubtes amb el nostre assessorament.

Facturació

Si no tens mai temps de fer les factures, estàs molt cansat quan et toca fer-les, o senzillament no t’agrada gens, deixa-ho en les nostres mans. Passa’ns la nota en paper, per mail o per whatsapp (Pot ser una foto o una nota de veu) i nosaltres et generam la factura o el pressupost, Guanya temps i salut!

Accés fóra horari d'obertura

Idealment la majoria dels negocis es fan en horari comercial, però no sempre és possible. T’obrim el centre el dia i a l’hora que vulguis per atendre aquell client o esdeveniment crucial pel teu negoci.

Manteniment informàtic

Oblida desplaçar-te quan se t’espatlli l’ordinador. Solucionem tot tipus d’averies, netegem i fem manteniment preventiu.

Calaixera, armaris i/o magatzem privat

Si necessites un espai privat on deixar les teves coses, o més espai perque el negoci va creixent, escolleix entre les diferents solucions i utilitza’l a mesura que el necessitis.

Telèfon, extensió o numeració pròpia

Disposa d’una extensió de telèfon per rebre trucades mitjançant la centraleta de l’Epicentre o bé una numeració pròpia per rebre directament les trucades.

Material d'oficina i consumibles

A recepció a la teva disposició, oblida’t de fer comandes, o d’haver de sortir corrents a buscar material que et fa falta, Tot el material d’ús habitual i que puguis necessitar per a l’oficina el pots trobar a l’Epicentre.

Càtering

T’oferim menjar de qualitat, saludable i equilibrat en events o reunions amb els teus clients. Amb o sense servei de cambrers.

Impressió i fotocopies

Si necessites fer un ús intensiu de la impressora la del centre és d’última generació, ràpida i està preparada per a grans càrregues de treball.

Enquadernacions

Documentació, catàlegs, llistes de preus, memòries, qualsevol document millora amb una bona enquadernació. El millor, que no et cal adquirir el material ni desplaçar-te per a enquadernar-lo.

Domini i/o pàgina web

La presència a Internet és imprescindible a dia d’avui. Si a part d’aparèixer a la web de l’Epicentre vols disposar d’un domini propi, o ja el tens i necessites una pàgina amb més informació, nosaltres ens encarreguem de tot.

Concierge

No dubtis a transmetre’ns  qualsevol dubte o necessitat que tinguis, transport, allotjament, traducció, el que sigui. Posem tots els nostres contactes, experiència i coneixements al teu servei.