TALLER: Bitcoin – Criptomonedes

➡️ El proper dissabte 2 d’octubre de 11 a 13h  es farà el taller Bitcoin – Criptomonedes que es repetirà el  dilluns 4 d’octubre de 18 a 20h. 🟪🟥🟧🟨

🟪 DESCRIPCIÓ DEL TALLER:
Què són exactament el Bitcoin, la Blockchain i les criptomonedes? Parlarem i explicarem sobre tots aquests temes i el futur dels diners i internet.

🟥  OBJECTIU:
Que els participants coneguin les bases de les criptomonedes i els diners digitals, com aquests impactaran a les persones en particular i a la societat i internet en general. Un cop assolit el coneixement, els participants aprendran a reconèixer els tipus de diners digital i a operar amb ells, sigui comprant-ne o negociant amb ells.

🟧 METODOLOGIA:
El taller està dividit en dos parts, una part més conceptual en la que els participants aprenen d’on ve el diner digital i l’impacte que aquest té en les persones i, una segona part, en la qual es treballa l’aplicabilitat d’aquest.
El que busquem és que els participants, d’una forma senzilla, ràpida i eficaç puguin treballar amb les criptomonedes amb coneixement de causa i d’una manera exitosa.

🟨 DURACIÓ DEL TALLER: 2 hores.

➡️  PREU D’INSCRIPCIÓ: No socis: 80€, Socis 65€ (iva inclòs)
➡️ INSCRIPCIONS: 📱 601 90 18 82, ✉️ info@epicentre.cat o directament a l’Epicentre Palamós: 📍 Carrer Arnau sa Bruguera 4, Palamós (Polígon Industrial)

Go top